Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η SOLGAR και το Υαλουρονικό Οξύ, σάς "χαρίζουν χρόνια"!

Κάντε δώρο στον εαυτό σας νεανική όψη, ελαστικότητα, σφριγηλότητα ... με Hyaluronic Acid από την Solgar

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που συντίθεται από το σώμα μας και βρίσκεται κυρίως στο συνδετικό ιστό του οργανισμού μας. Αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της εξωκυττάριας ουσίας- ουσίας από την οποία τρέφονται τα κύτταρα- και παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την ακεραιότητα του δέρματος, και των αρθρώσεων.
Έρευνες που έγιναν στο μακροβιότερο χωριό του κόσμου στην Ιαπωνία, έδειξαν ότι οι κάτοικοί του οι οποίοι δεν είχαν ρυτίδες και δεν παρουσίαζαν τις συνήθεις ασθένειες του γήρατος, διατηρούσαν υψηλά τα επίπεδα Υαλουρονικού οξέως στο σώμα τους.
Το Hyaluronic Acid από τη Solgar περιέχει βιταμίνη C και το μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν BioCell Collagen ΙΙ, το οποίο παρέχει
o   υδρολυμμένο κολλαγόνο τύπου II,
o   υαλουρονικό οξύ σε αποτελεσματική δόση και
o    θειϊκή χονδροϊτίνη  υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
Τα συστατικά αυτά προάγουν την ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος,  ενδυναμώνουν και προστατεύουν τις αρθρώσεις, καθυστερούν  τα σημάδια του χρόνου, ενεργώντας κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Το Hyaluronic Acid  της Solgar ενισχύοντας  την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας σας και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και αναδόμησή της,   σας βοηθά να νοιώθετε και να δείχνετε πιο νέα και ζωντανή από ποτέ!

Τόποι διανομής:
Σε επιλεγμένα φαρμακεία
 Εισάγεται συσκευασμένο από τις ΗΠΑ.
Διανέμεται από την ΙSO-PLUS A.E.
τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16