Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ERRE DUE και υπέροχα χρώματα στα Nail Lacquers της!!!

Τα βερνίκια νυχιών της Erre Due, που θα βρείτε στην σελίδα της εταιρείας http://www.erredue.gr/pop.php?id=22&lang=_gr , είναι πραγματικά εκπληκτικά!!! Και μιλάμε "από πείρα"!
Στο Cosmetics Delux δοκιμάσαμε κάποια από αυτά, τα λατρέψαμε και τα ξεχωρίσαμε.
Για παράδειγμα, εκείνο με τον κωδικό 271 "έκανε θραύση"! Σε απόχρωση Fluo, το πρωϊ αναδεικνύει και το λευκό αλλά και το ηλιοκαμένο ή  μελαμψό δέρμα με μια παιχνιδιάρα και έντονη αντίθεση, ενώ το βράδυ "φωτίζει" τις εμφανίσεις σας!
Δοκιμάστε το και θα δείτε!


Μάλιστα, όπως μας συμβουλεύει και η ίδια η εταιρεία, μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά και με το Double Use (Nail Treatment Exclusive), ένα πρωτοποριακό προϊόν για διπλή χρήση: τοποθετείται σαν βάση πριν από το βερνίκι για να επαναφέρει τα νύχια στη φυσική τους κατάσταση, αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως προστατευτικό φιλμ, πάνω από βαμμένα νύχια, για μεγαλύτερη λάμψη και διάρκεια. 


Ή και με το Ceramic Top Coat (Nail Treatment Exclusive), αποκλειστική φόρμουλα με νανοσφαιρίδια και μεταλλικά στοιχεία, για πολύ μεγάλη διάρκεια και έξτρα λάμψη στο μανικιούρ σας. Χρησιμοποιείται σαν προστατευτικό "φιλμ", πάνω από βαμμένα νύχια.