Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ TENDER CARE



ΒΗΜΑ-ΠΡΟΣ-ΒΗΜΑ: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ TENDER CARE

Το Tender Care είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Oriflame, με πωλήσεις πάνω από ένα εκατομμύριο τεμάχια κάθε χρόνο. Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί! Με μία απίθανη, θρεπτική σύνθεση, έχει άπειρες χρήσεις. Να μερικές από αυτές!
1. ΠΡΟΣΩΠΟ 
Το Tender Care είναι τέλειο για χρήση στα χείλη και στο πρόσωπο. Το κερί μέλισσας βοηθά στην προστασία και τη θρέψη των χειλιών σας και αυξάνει την απαλότητά τους. Η Βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε σημείο του προσώπου σας, όμως μας αρέσει ιδιαίτερα να το εφαρμόζουμε στις πιο ξηρές περιοχές όπως τα χείλη, τις άκρες από τη μύτη ή τα ρουθούνια τον χειμώνα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για να φτιάξετε τα φρύδια σας!
2. ΣΩΜΑ 
Η μοναδική αυτή σύνθεση είναι φτιαγμένη από φυσικά συστατικά επιλεγμένα ειδικά για να ενυδατώνουν, να προστατεύουν και να θρέφουν την ξηρή και τραχιά επιδερμίδα. Συνεπώς, είναι τέλειο για τα ξηρά σημεία σε όλο σας το σώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα πετσάκια των νυχιών, τα χέρια και τους αγκώνες σας. Είναι απίθανο και για τα πόδια σας!

3. ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
Μετατρέψτε κάθε σκιά ματιών σε πούδρα ή κρέμα σε λαμπερή σκιά, κρεμώδες ρουζ ή κραγιόν αναμιγνύοντας το tender care με όποιο προϊόν θέλετε. Πανεύκολο και διασκεδαστικό!


 ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: JOHN BUDDEE HAIR & MAKE-UP BY: ÅSA ÖSTERGREN