Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DIOR ADDICT LIP TATTOO 2017



Dior AddictΤο νέο lip tattoo
2017



LipInk, για ένα προσωρινό τατουάζ ….
Η οικογένεια των επαγγελματιών Backstage Pros, που εμπνέεται από τις τάσεις και τις τεχνικές των ειδικών που δημιουργούν στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας,  μας  μαγεύει με το καινούριο της liptattoo από τα Dior Addict.


Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής εικόνας του  μακιγιάζ Dior, δημιούργησε το πρώτο προσωρινό τατουάζ lipinkμε χρώμα για τον οίκο Dior. Αυτή η παγκόσμια καινοτομία Dior Addict για τα χείλη μπορεί να ταρακουνήσει τις συνήθειές μας στο μακιγιάζ. Χάρη στη 10ωρη* διάρκειά του,την άνετη σύνθεσή με σταθερό αποτέλεσμα και την ανάλαφρη αίσθηση του κάνει το χρώμα ένα με το δέρμα λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή όπως ένα προσωρινό τατουάζ για τα χείλη.

"Αυτό το προϊόν μακιγιάζ  είναι προφανώς ένα must-have για κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Το Dior Addictliptattoo είναι ένα απλό προϊόν αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα."
Peter Philips
*δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα


«Κάντε DiorTattoo στα χείλη σας!»
Είναι το σλόγκαν γι αυτό το μελάνι νέας γενιάς. "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε καταφέρει με τα εργαστήρια του Dior να δημιουργήσουμε ένα μελάνι  που προσφέρει προσωρινό, φωτεινό τατουάζ στα χείλη, χωρίς την αίσθηση μακιγιάζ ,  απίστευτη διάρκεια και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων."   Peter Philips
Το χρωματισμένο μελάνι  δένει αρμονικά με τα χείλη ελαφρά και διάφανα, ενισχύοντας το φυσικό τους χρώμα αόρατα και με απίστευτη  άνεση. Χάρη στην σχολαστικά μελετημένη του σύνθεση, το liptattoo του Dior Addict είναι επίσης το πρώτο χρώμα για φίλημα… αφού δεν αφήνει σημάδι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, η σύνθεση του γίνεται ένα με τα χείλη χαρίζοντάς του μια αύρα άνεσης.
Το αποτέλεσμα: όλα τα φιλιά είναι ευπρόσδεκτα,  το χρώμα δεν μεταφέρεται και βυθίζεται στα χείλη για σταθερό κράτημα σε ένα προσωρινό τατουάζ.
Αυτό το νέο προϊόν του Dior είναι ένα αυθεντικό επαγγελματικό μυστικό που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια  και μπορεί να πείσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές στο κραγιόν. Μέχρι και οι “αντιρρησίες” του μακιγιάζ αντικαθιστούν το lipbalm τους με το liptattoo και οι πιο φανατικοίτου μακιγιάζ το χρησιμοποιούν σαν βάση κάτω από το κραγιόν που φορούν καθημερινά  ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και εντονότερο χρώμα.
Ποιό είναι το μυστικό του; Η τέλεια ισορροπία χρωμάτων και χρωστικών ουσιών, τόσο νερού όσο και λαδιού. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, το νερό -το οποίο αποτελεί το 50% της σύνθεσης- εξατμίζεται αφήνοντας μόνο χρώμα και μια ακριβή δόση μαλακτικών παραγόντων έτσι ώστε να χαρίζει άνεση άλλα και αίσθηση γυμνών χειλιών. Επιπλέον, το απολαυστικό του άρωμα με νότες μέντας δημιουργεί μια έκρηξη φρεσκάδας.
Το στρογγυλεμένο και λοξό σφουγγαράκι - απλικατέρ ακολουθεί διαισθητικά το περίγραμμα των χειλιών. Η εφαρμογή είναι γρήγορη, εύκολη και ακριβής.

10 ώρες διάρκεια*

"Τοποθετήστε το απλικατέρ στο κέντρο των χειλιών και εφαρμόστε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Αυτή η πολύ απλή τεχνική εφαρμογή κάνει το liptattooτης σειράς Dior Addict ένα εύχρηστο προϊόν που μπορείτε να το εφαρμόσετε ενστικτωδώς." Peter Philips



Χρώματα που ανταποκρίνονται σε όλες μας τις επιθυμίες

Όσον αφορά στο χρώμα, ο Peter Philips δημιούργησε μια παλέτα από έξι φυσικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από μπεζ μέχρι το χρώμα του  βατόμουρου περνώντας από ένα  ζωηρό κοραλλί προκειμένου να κολακεύσουν και να ενισχύσουν όλες τις αποχρώσεις χειλιών.

"Η παλέτα καλύπτει μια γκάμα χρωμάτων από απαλό nude ροδοκόκκινο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Η πιο ουδέτερη απόχρωση  είναι η Cherry 761, ένα έντονο ροζ με έναν υπαινιγμό κόκκινου που ταιριάζει όμορφα σε όλες τις γυναίκες."

PeterPhilips

Επικοινωνία

Για τη δεύτερη διαφημιστική εκστρατεία του Dior Addict, η Τζένιφερ Λόρενς επιτυγχάνει μια φυσική, αναμφισβήτητα cool πόζα για τον φακό και αφήνει να αποκαλυφθεί  μια νέα πτυχή αυτού τού κοριτσιού από τοL.Α. Πίσω της, ένας τοίχος καλυμμένος με γκράφιτι ενσαρκώνει πλήρως το πνεύμα του L.Α.
Εθισμένη πλέον στο lip tattoo της, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το νέο αγαπημένο της προϊόν.


* δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα