Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JENNIFER BEHR: BUY THE POST



H designer που υπογράφει το κόσμημα της φωτογραφίας, είναι η Jennifer Behr, πολύ γνωστή λόγω των headbands και headwraps που σχεδιάζει.
Από το website της, δανείστηκα τα σκουλαρίκια
της φωτογραφίας (Vanda Stud Earrings) για τα οποία η σχεδιάστρια λέει ότι συμβολίζουν το πνεύμα της άνοιξης. Με χειροποίητη επισμάλτωση και ένα μικροσκοπικό χρυσό λουλούδι στο κέντρο τους. Ανάλαφρο, άρα και εύκολο να φορεθεί, μήκους 3,5 περίπου εκατοστών και πλάτους 2,5 περίπου, εκατό τοις εκατό χειροποίητα, κατασκευασμένα στη Νέα Υόρκη.  
Η τιμή τους: 168$  (προσωπικά, δεν θα τα έλεγα "οικονομικά"), τα αναρτώ όμως επειδή μου αρέσουν πολύ, τα θεωρώ πολύ κομψά και chic, θεωρώ ότι μπορούν άνετα να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ,  αρκεί να συνδυαστούν -αποκλειστικά- με minilal ντύσιμο, και να μην σας κουράσουν (λόγω του ελάχιστου βάρους, αλλά και της κομψότητάς τους), αλλά και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.
Αν, λοιπόν, ψάχνετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα συνοδέψουν πολλές από τις πιο όμορφες στιγμές σας, αυτήν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, θα σας πρότεινα κάποια σαν αυτά, ανεπιφύλακτα.