Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕΟ Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate

Ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας με το ΝΕΟ Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate
Το Supercharged Concentrate παρέχει πλούσια ενυδάτωση και βοηθά στην αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδας με άμεση ενίσχυση κατά 179% που διατηρείται για 24 ώρες στο 65%. Αποκτήστε την έντονη ενυδάτωση μιας πλούσιας ενυδάτωσης, με μια εθιστικά ανάλαφρη υφή σε μορφή water-gel που χαρίζει άμεσα την αίσθηση πιο απαλής, λείας και πιο «γεμάτης» επιδερμίδας.
Τα μόρια που δεσμεύουν το νερό κλειδώνουν την ενυδάτωση και ενισχύουν την υδατική ασπίδα της επιδερμίδας ώστε να  αντιστέκεται καλύτερα στις επιθέσεις από περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθυστερώντας τα σημάδια της γήρανσης.
Εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ρύπανση και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία έχουν ως αποτέλεσμα, η αφυδάτωση, να μην αποτελεί πλέον μόνο εποχικό πρόβλημα. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επιταχύνουν την αφυδάτωση της επιδερμίδας, γεγονός που προκαλεί απώλεια της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας κάνοντάς τη πιο λεπτή και ευάλωτη στη φθορά. Χάρη στην Τεχνολογία Liquid-Sphere™ που περιέχεται στη σύνθεση, το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate είναι το υπερ-ενισχυμένο νερό που χρειάζεται η διψασμένη επιδερμίδα, που βοηθά στο σπάσιμο του κύκλου της αφυδάτωσης και του περιβαλλοντικού στρες που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση.
Η Τεχνολογία Liquid-Sphere™ Technology είναι μια διπλή καινοτομία που συνδυάζει:
⦁ Ενθυλακωμένα σφαιρίδια βιταμίνης Ε και C, που εκρήγνυνται αμέσως μετά την εφαρμογή απελευθερώνοντας ισχυρά αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν από τις οξειδωτικές βλάβες και ελεύθερες ρίζες.
⦁ Σύμπλοκο πολυμερών μαγνητίζει την υγρασία, σφραγίζει την ενυδάτωση και συμβάλλει στην ενίσχυση της υγρασίας της επιδερμίδας.
Δεν είναι ίδιες όλες οι ενυδατικές κρέμες. Για υγιή, επιδερμίδα που ακτινοβολεί - ενισχύστε τη δική σας. Εφαρμόστε το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate μετά το σύστημα περιποίησης 3-Step για να κλειδώσετε την υγρασία και να κρατήσετε μια  δροσερή και φυσική όψη στην επιδερμίδα σας.

Ανακαλύψτε την 24ωρη ενυδάτωση για διψασμένες επιδερμίδες σε μια ποικιλία εξατομικευμένων υφών:
Moisture Surge™ Extended Thirst Relief Μια λεπτή αναζωογονητική κρέμα-gel που αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, λαμπερή.
Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate Μια εξαιρετικά ανάλαφρη, ενυδατική κρέμα σε μορφή water-gel που χαρίζει στην επιδερμίδα δροσερό και φυσικό αποτέλεσμα.
Moisture Surge™ Intense Skin Fortifying Hydrator Πλούσια, καταπραϋντική κρέμα-gel που χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινη και απαλή υφή.

Διαθέσιμο στα καταστήματα από τον Ιούνιο με ΠΛΤ 30.24 €.
Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν σε 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύναμη του «1».

Q&A σχετικά με το Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate και την Τεχνολογία Liquid Sphere™
Με τον Dr. Tom Mammone, Αντιπρόεδρο της Φυσιολογίας Επιδερμίδας και Φαρμακολογίας, Έρευνας και Ανάπτυξης της Clinique παγκοσμίως

Q1. Τι παθαίνει το δέρμα όταν αφυδατώνεται;
Όταν το δέρμα αφυδατώνεται, τα κύτταρα συρρικνώνονται λόγω της έλλειψης νερού. Τα εναπομείναντα άλάτα συμπυκνώνονται, κάνοντας τα μόρια να διασπώνται και διεγείροντας τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών. Η μακροχρόνια αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε μη-αναστρέψιμη φθορά στο δέρμα και στους ιστούς του, ακόμη και στο DNA των κύτταρων που μπορεί να οδηγήσει συχνά σε φαινόμενα όπως η ευαισθησία.
Τα θέματα που σχετίζονται με την αφυδάτωση μπορεί να αποτελέσουν μια πραγματικότητα για όλες τις επιδερμίδες λόγω των συνεχών μεταβολών στο μικροκλίμα. Το δέρμα μπορεί να περάσει από πολλαπλά μικροκλίματα μέσα στην ημέρα (πχ ένα ζεστό ντους, ένα δυνατό air-condition στο αυτοκίνητο, μια έντονη γυμναστική, μια πτήση, κτλ) Ενώ το δέρμα έχει την ικανότητα να προσαρμοστεί πολύ καλά μακροχρόνια, αυτές οι παροδικές μεταβολές στο μικροκλίμα προκαλούν αφυδάτωση και μικρο-επιθέσεις που φθείρουν το δέρμα και συνεισφέρουν στην πρόωρη γήρανση.
Το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate καταπολεμά την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα προσφέρονται μια άμεση ενίσχυση κατά 179% υγρασίας που διατηρείται κατά 65% ακόμη και μετά από 24 ώρες. Βοηθά στην προστασία και στην πρόληψη της φθοράς επαναφέροντας την υγρασία στο δέρμα και βοηθώντας στην διατήρησή του. Είναι πολύ περισσότερο από μια ενυδάτωση.

Q2. Ποιες είναι οι αιτίες και οι συνέπειες της πρόωρης γήρανσης;
Η αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα της πρόωρης γήρανσης που οφείλεται και στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, στον ξηρό αέρα (καλοριφέρ, αεροπλάνα) στον αέρα (αυξάνει τις εξατμίσεις του νερού) στην έκθεση στον ήλιο, στον υπερβολικό καθαρισμό χωρίς ενυδάτωση (απολέπιση χωρίς ενυδάτωση), στο υψόμετρο (χαμηλή σχετικά υγρασία), στο αλκοόλ, στον πυρετό και στο κάπνισμα. Ανεπαρκείς προσλήψεις νερού ειδικά μετά από περιόδους έντονης εφίδρωσης (άσκηση, ζέστη) μπορεί να αποτελέσουν ένα παράγοντα που συμβάλλει στην αφυδάτωση στο δέρμα.

Q3: Τι είναι ο NMF και τι ρόλο παίζει με το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate?
Οι NMF (Natural Moisturizing Factor – Φυσικοί Υδροσταθεροποιητικοί Παράγοντες) είναι ο φυσικός τρόπος του δέρματος να διατηρεί την υγρασία. Στη δημιουργία του Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate προσπαθήσαμε να αναπαράγουμε NMF προσομοιώνοντας το πώς το δέρμα διατηρεί φυσικά την υγρασία. Αυτό συμπληρώνει την εξειδίκευση και την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων συστατικών στο Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate. Δύο βασικά συστατικά, ένα παράγωγο Ουρίας και Γλυκερίνη – και τα δύο υπάρχουν φυσικά στο δέρμα, όταν προστεθούν ενισχύουν τους NMF του δέρματος. Η Τρεχαλόζη και η Σορβιτόλη, συστατικά φυσικής προέλευσης, δρουν ελκύοντας το νερό και διατηρώντας το. Το Υαλουρονικό Οξύ, που υπάρχει φυσικά στο δέρμα, είναι ένα δραστικό μόριο που συγκρατεί το νερό. Είναι τόσο δραστικό που στην πραγματικότητα είναι ικανό να συγκρατεί νερό ίσο με 1000 φορές το βάρος του.
Στη δημιουργία του Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate βασιστήκαμε πολύ στην διαδικασία της βιο-μιμητικής τεχνολογία που χρησιμοποιεί τη βιολογία για να μιμηθεί την φυσική λειτουργία. Τα συστατικά που εμπεριέχονται στο Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate είναι επηρεασμένα από την Μητέρα Φύση. Μιμούμενοι αυτό που γίνεται φυσικά στο δέρμα, είμαστε ικανοί να μεγιστοποιήσουμε την ικανότητα της  σύνθεσης και να εντατικοποιήσουμε την φυσική λειτουργία ενυδάτωσης. Μιμούμενοι τους NMF του δέρματος συνεισφέρουμε αποτελεσματικά και στην διπλή δράση της Τεχνολογίας
Liquid Sphere™.

Q4. Τι είναι η Τεχνολογία Liquid Sphere™ και πώς λειτουργεί;
Η Τεχνολογία Liquid Sphere™ είναι μια πραγματική καινοτομία. Είναι μια διπλή τεχνολογία που συνδυάζει παράγοντες που ελκύουν την υγρασία και ενισχύουν άμεσα τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος κατά 179% διατηρώντας την κατά 65% μετά από  24 ώρες.
Η Τεχνολογία Liquid Sphere™ περιέχει δύο παράγοντες:
Ο πρώτος είναι ενθυλακωμένα σφαιρίδια από Βιταμίνη E και C που ανοίγουν διάπλατα κατά την εφαρμογή, απελευθερώνοντας τα αντιοξειδωτικά.

Λιποσώματα, που μοιάζουν σαν μικρές σφαίρες, βοηθούν την Βιταμίνη Ε και C να παραμείνουν σταθερές και διοχετεύουν τα αντιοξειδωτικά στην επιδερμίδα, διεισδύοντας σε βάθος.
Ο δεύτερος παράγοντας είναι μια μήτρα υποστήριξης της υγρασίας με πολυμερή που μαγνητίζει την υγρασία για να κλειδώνει, να ενισχύει και να διατηρεί την ενυδάτωση.
Q5. Πώς το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate προσφέρει τα επίπεδα ενυδάτωσης μιας κρέμας ενώ έχει τόσο ανάλαφρη υφή;
Η απολαυστική υφή του Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate οφείλεται σε παράγοντες που ελκύουν το νερό μέσα στη σύνθεση. Πολύ συχνά οι ενυδατικές περιέχουν περισσότερο έλαια ή μοναδικά συστατικά που δίνουν αυτή την πλούσια, βαριά υφή. Αυτό που βοηθά το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate να επιτυγχάνει την υφή water-gel είναι ένα φυσικό συστατικό που ελκύει το νερό, όπως το Υαλουρονικό Οξύ. Αυτή η έλξη όχι μόνο δίνει την υπερ-ανάλαφρη αυτή υφή αλλά επιπλέον προσφέρει μια δροσερή αίσθηση κατά την εφαρμογή.

Q6. Πώς το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate υπερ-ενισχύει την ενυδάτωση;
Το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate είναι δημιουργημένο με δύο τύπους νερών, το ένα είναι ιονισμένο ή αλλιώς «υπερ-ενισχυμένο». Το Ενεργό Νερό είναι ειδικά ενισχυμένο για να προσφέρει εντατική ενυδάτωση αυξάνονται την έλξη του νερού. Το Νερό με έγχυμα Αλόης προσφέρει καταπροϋντικά οφέλη, βοηθώντας τη μέγιστη διοχέτευση της υγρασίας και τη διατήρηση της στα επιθυμητά επίπεδα.