Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

paradiso assoluto, ή, μια γυναίκα στον Παράδεισο!




Roberto Cavalli, paradiso assoluto

Καθώς προχωράει πιο βαθιά μέσα στον κήπο, η πλούσια βλάστηση καλύπτει τον ήχο της θάλασσας. Εδώ, το άρωμα από φρέσκα άνθη γίνεται όλο και πιο έντονο, όλο και πιο «γευστικό». Ένας ήχος από φτερούγισμα. Μια λάμψη ζωηρών χρωμάτων. Εκείνη χαμογελάει…χαμογελάει γιατί ξέρει ότι έχει επιστρέψει στον παράδεισο…

Επιστροφή στο μυστικό κήπο…

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που το  Roberto Cavalli Paradiso παρουσίασε μια νέα σειρά αρωμάτων που μεταμόρφωσαν την ιταλική dolce vita σε έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Η νέα αυτή σειρά μας άνοιξε τις πόρτες ενός καλά κρυμμένου κήπου, με απέραντη θέα στη Μεσόγειο…ένα κήπο με εξωτικά πουλιά και μια μυστηριώδη γυναίκα μέσα σε αυτόν.
Το Roberto Cavalli Paradiso Assoluto επιστρέφει στο κρυμμένο ησυχαστήριό του και ανακαλύπτει μια νέα πτυχή του υπέροχου αυτού κόσμου. Ψάχνοντας όλο και πιο βαθιά μέσα στο μυστικό κήπο, το υπέροχο άρωμα λουλουδιών της Μεσογείου αναδύεται και ασκεί μια γοητεία πολυτέλειας, οδηγώντας σε μια ακαταμάχητη εξάρτηση από τις αισθήσεις.
Το Roberto Cavalli Paradiso Assoluto είναι ένας αισθησιακός ύμνος στην επιθυμία και την πολυτέλεια, που αγκαλιάζει την ηδονιστική πλευρά της ζωής και δίνει την αίσθηση ότι ο παράδεισος είναι κάτι που μπορεί να βρεθεί εδώ και τώρα. Η γυναίκα του Paradiso Assoluto είναι ένα πνεύμα ελεύθερο που ψάχνει μονίμως την ομορφιά κι αναζητά την ευχαρίστηση, την ελευθερία και την ευτυχία. Είναι αυτή η αναζήτηση που την οδηγεί στον υπέροχο κήπο του Paradiso, εκεί που βρίσκει το μυστικό άρωμα που ξεκλειδώνει τις πύλες του παραδείσου.

Λουλούδια μαζεμένα στον Παράδεισο
Όπως και τα προηγούμενα αρώματα, έτσι και το Roberto Cavalli Paradiso Assoluto δημιουργήθηκε από την μοναδική αρωματοποιό Louise Turner (Givaudan). Για να πετύχει αυτή τη μοναδική ευωδία λουλουδιών,  ανέλαβε μια πρωτοφανή πρόκληση: να προσπαθήσει να αιχμαλωτίσει το άρωμα των κήπων της Εδέμ, το άλσος από τα άγρια λουλούδια που προστατεύουν τον απόλυτο πειρασμό.
Το άρωμα ανοίγει με έναν συνδυασμό από έντονες, sexy νότες ροζ πιπεριού μαζί με γλυκιά και δελεαστική γλυκίνη. Αυτό το περίτεχνο πρελούδιο αντίθεσης μας «συστήνει» στην χαρακτηριστική νότα του Paradiso, από άγριο γιασεμί και κόκκινο κρίνο ενώ ο πομπώδης επίλογος σε αυτή την απόλυτα εθιστική συμφωνία, έρχεται με το εξωτικό ίχνος βανίλιας, σανδαλόξυλου και patchouli απογειώνοντας τις αισθήσεις, αφήνοντας μια βαθιά και διαρκή εντύπωση.
Μέσα από τα βάθη του κόκκινου διαμαντιού
Σε απόλυτη συμφωνία με την αισθητική του Paradiso, το πολυτελές μπουκάλι του Roberto Cavalli Paradiso Assoluto έχει το σχήμα ενός σμιλεμένου διαμαντιού. Τα κόκκινα βάθη του δίνουν έμφαση στον αισθησιασμό και την φιληδονία του αρώματος. Το καπάκι που μοιάζει με κρύσταλλο αιχμαλωτίζει το φως, δημιουργώντας εκπληκτικές αντανακλάσεις. Είναι σφραγισμένο με το μονόγραμμα του οίκου  Roberto Cavalli, ένα δείγμα στυλ, κομψότητας και υπερβολής.
Μεταλλικά χρυσά δαχτυλίδια μπλέκονται στο λαιμό του μπουκαλιού και δίνουν μια τελείως διαφορετική διάσταση στο Roberto Cavalli Paradiso Assoluto. Το ίδιο σχέδιο εμφανίζεται επίσης και στο εξωτερικό κουτί, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα αντικατοπτρίζει την δύναμη του αρώματος για τον πειρασμό.
Πιστό στον κόσμο του Roberto Cavalli, η διαβάθμιση από κόκκινο σε χρυσό μεταδίδει μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση πολυτέλειας και κομψοτεχνίας.
Ένας άγγελος στην Εδέμ
Ένα ονειρικό σκηνικό όπου η  Edita Vilkeviciute, χαλαρώνει σε μια άνετη αιώρα, είναι αυτό που μεταδίδει την γοητεία και τον αισθησιασμό του νέου Roberto Cavalli Paradiso Assoluto. Κρατώντας το πολύτιμο μπουκάλι στα χέρια της, κοιτάει σαν σε όνειρο στο άπειρο, χαμένη στη μαγεία του παραδεισένιου κήπου που την αγκαλιάζει. Η φυσική της ομορφιά, ενισχυμένη από την γοητεία και τον εκλεπτυσμό της, την καθιστούν την απόλυτη γυναίκα Paradiso Assoluto.
Το υπέροχο πορτραίτο της, είναι δουλειά του Mario Sorrenti, του διεθνούς αναγνωρισμένου ταλαντούχου φωτογράφου, γνωστού για την δουλειά του με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.


Παρακολουθήστε το video...