Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!


Τα ξηρά χείλη είναι ένα ενοχλητικό αποτέλεσμα των εναλλαγών του καιρού. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, διαβάστε παρακάτω!

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Γνωρίζατε ότι τα χείλη σας αφυδατώνονται περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του σώματος; Όταν χάνει την ενυδάτωσή της, η επιδερμίδα των χειλιών σας σφίγγει και σκάει. Για αυτό είναι απαραίτητο να πίνετε τουλάχιστον οχτώ ποτήρια νερό την ημέρα!

ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ!
Ναι, το ξέρουμε ότι είναι πρόκληση το να πειράζετε τα χείλη σας και να τραβάτε τα σκασιματάκια. Όμως αυτό μπορεί να τα κάνει να ματώσουν και πιθανά να μολυνθούν. Μην το κάνετε.

ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
Αναζητήστε ένα προϊόν περιποίησης χειλιών που να περιέχει κερί μέλισσας (όπως το Tender Care) καθώς κλειδώνει την υγρασία, προστατεύει από μολύνσεις και λειτουργεί ως ασπίδα στις καιρικές συνθήκες.
Το ξέρατε ότι πωλούνται επτά προϊόντα Tender Care κάθε λεπτό;

Τα χείλη σας χάνουν την ενυδάτωσή τους περισσότερο από κάθε
άλλο σημείο του σώματός σας..."
Όταν κάνει πολύ κρύο, καλύψτε το στόμα σας με ένα φουλάρι. Αυτό θα προστατέψει τα χείλη σας.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιήστε ένα απαλό απολεπιστικό για τα χείλη για να απομακρύνετε τα σκασίματα. Μπορείτε επίσης να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας μασάζ στα χείλη σας με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με ένα καταπραϋντικό προϊόν για τα χείλη.

SPF
Όπως και όλο μας το σώμα, τα χείλη μας πρέπει να είναι προστατευμένα από τον ήλιο. Να εφαρμόζετε πάντα αντηλιακό ή αναζητήστε ένα προϊόν για τα χείλη που να περιέχει SPF.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ
Όταν γλύφετε τα χείλη σας, «απομακρύνετε» τα φυσικά έλαια και αυτό κάνει τα χείλη σας πιο ξηρά από πριν.

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η διατροφή σας έχει επίδραση και στην υγεία των χειλιών σας. Οι πλούσιες σε Βιταμίνη Ε τροφές, όπως τα φυλλώδη λαχανικά, βοηθούν στη διατήρηση λείας επιδερμίδας και προλαμβάνουν τις λεπτές γραμμές. 

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ
Αποφύγετε να αναπνέετε από το στόμα σας καθώς αυτό ξηραίνει τα χείλη σας.


Δείτε επίσης:



Πηγή: gr.oriflame.com