Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

6 χρόνων, a beauty star & 500.000 followers

Going global, Kids celebrities

Είναι  6 χρόνων, έχει μισό εκατομμύριο followers και θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο

Η Anastasia Knyazeva από τη Ρωσία θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο και διάδοχος της Thylane Blondeau. Α ν και είναι 6 χρόνων, μόνο,
εκπροσωπείται ήδη από το πρακτορείο μοντέλων President Kids Management και έχει το δικό της λογαριασμό στο Instagram που  αριθμεί 500.000 followers  και διαχειρίζεται η μητέρα της, Anna Knyazeva.

Η Anastasia, έχει πάρει μέρος σε πολλά διαφημιστικά γνωστών εταιρειών, ειδικά της χώρας της, και πραγματικά εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.
Τα καταγάλανα μάτια της σε συνδυασμό με τα όμορφα χαρακτηριστικά της έχουν «κατακτήσει» τους χρήστες του διαδικτύου που κάνουν λόγο για μια κούκλα!
Πάντως, σαν λογικό επακόλουθο, εκτός από τους θαυμαστές της υπάρχουν και εκείνοι (και είναι αρκετοί), που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην υπέρμετρη έκθεση ενός 6χρονου παιδιού στα social media καθώς και τη χρήση make up και άλλων καλλυντικών για τις ανάγκες της εκάστοτε φωτογράφισης.
«Θα ήθελα να ξέρω πόσο make up πρέπει να φορέσει πριν από κάθε φωτογράφιση», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης ενώ άλλος αναρωτήθηκε βλέποντας μια φωτογραφία της μικρής: « Γιατί δεν χαμογελάει; Είναι παιδί…»
Πηγή: mothersblog.gr