Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η γυναίκα που κάθε άντρας ονειρεύεται...

Tips, Lifestyle

Πολλοί οι άντρες και οι τύποι τους, πολλές οι προτιμήσεις και τα γούστα τους αναφορικά με το ποια γυναίκα τους αρέσει. Έτσι, αν και οι αποκλίσεις είναι πολλές, υπάρχουν εν τούτοις κάποια γενικά χαρακτηριστικά που φαίνεται να προσελκύουν την πλειοψηφία των ανδρών, κάπου εκεί έξω...!

Τι "θέλουν" λοιπόν από μια γυναίκα;


  • Να είναι έξυπνη (όσο και αν κάτι τέτοιο σας εκπλήσσει!, ίσως), υποστηρίζοντας μάλιστα ότι "οι γλάστρες δεν είναι πια της μόδας". Άσε δε που κακώς θεωρήθηκαν κάποια στιγμή  ιδανικές γυναίκες, όπως λένε.
  • Να είναι ειλικρινής, αφού σε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των ανθρώπων είναι σημαντικό να μην χρειάζεται να φυλάει κάποιος τα νώτα του. Πόσω δε μάλλον με τη γυναίκα που ένας άντρας έχει επιλέξει να είναι μαζί.
  • Να συμβιβάζεται και στα δικά του "θέλω" : «Θέλω», «Θέλω», «Θέλω», είναι η λέξη που όλους μας ενώνει. Αν λοιπόν μια γυναίκα - όπως υποστηρίζουν- καταφέρει να παραμερίσει λίγο το δικό της "θέλω" για το δικό τους, ίσως και να είναι ένδειξη, τελικά, ότι βρήκαν την ιδανική σύντροφο της ζωής τους.
  • Να γελάει με τα αστεία τους. Αυτό, όχι απαραίτητα επειδή είναι μεγάλοι χιουμορίστες, αλλά απλά επειδή το χιούμορ της ταιριάζει με το δικό τους. Γιατί για να υπάρξει χημεία δε φτάνει μόνο το κρεβάτι, χρειάζεται και η καθημερινότητα. Και το αλατοπίπερο της καθημερινότητας  είναι το χιούμορ, πώς να το κάνουμε;
Και στη συνέχεια, μας αποκαλύπτουν και άλλα, πολλά:

Στηρίζει τα όνειρά σου (ενώ κυνηγάει τα δικά της)

Χρειάζεσαι κάποιον να σου δίνει κουράγιο για να κυνηγήσεις αυτά που πάντα ονειρευόσουν. Όχι όμως σε ρόλο κομπάρσου αλλά σε ρόλο συμπρωταγωνίστριας.

Παραμένει ήρεμη στους καυγάδες

Σημαντικό. Δε λέμε να μη φωνάξει αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο. Και το αρχίζω να σπάω πράγματα και να ουρλιάζω στην παραμικρή διαφωνία είναι μια κόκκινη γραμμή που καλό είναι να μην την ξεπερνάνε. (για περισσότερα, πατήστε εδώ)
Πηγή:askmen.gr