Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

AHEAD- STR8 Γιάννης Αντετοκούνμπο

                                           
Beauty

AHEAD: Το νέο άρωμα του STR8

με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο


 Για τους άνδρες που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν

Εδώ και 19 χρόνια, το STR8 ξέρει πολύ καλά πώς να ξεχωρίζει και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ιδιαίτερα αρώματα. Φέτος, τολμά το επόμενο μεγάλο βήμα,
λανσάροντας το νέο άρωμα, AHEAD με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Με πρεσβευτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ποιότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, το STR8 φέρνει την πιο εκλεπτυσμένη πρόταση στον κόσμο των ανδρικών αρωμάτων – αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να υποστηρίζει το μοναδικό στιλ κάθε άνδρα.
                                                      

Το AHEAD αποτελεί το επόμενο βήμα στην επιτυχημένη συνεργασία του STR8 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αναμένεται να συναρπάσει. Με κύριο συστατικό του το άρωμα από ξύλο φτέρης εμπλουτισμένο με νότες από φρούτα και αρωματικά βότανα, προσδίδει έναν αέρα μυστηρίου και υπεροχής σε κάθε άνδρα. Η νέα του συσκευασία έρχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον αρρενωπό και premium χαρακτήρα του: χρυσές λεπτομέρειες πάνω σε ματ, μαύρο μπουκάλι υπογραμμίζουν την κομψή γοητεία του και το κάνουν ακαταμάχητο.
Το STR8  απευθύνεται στους άνδρες που είναι αποφασισμένοι, που κυνηγούν αυτά που θέλουν και κοιτάνε πάντα μπροστά ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Στους άνδρες αυτούς που είναι ανεξάρτητοι, που δίνουν το 110% σε αυτό που κάνουν. Που βάζουν διαρκώς νέους στόχους και αγωνίζονται με πάθος για να τους επιτύχουν. Άνδρες όπως ο Γιάννης.
                                                       

Μέσα από τη συνεργασία τους το STR8 και ο Γιάννης καλούν κάθε νέο άνδρα να ακολουθήσει το όνειρό του και τον προτρέπουν να ξεπεράσει τα όριά του. Όπως ακριβώς και το όνομα του νέου αρώματος, AHEAD, τους παρακινούν να κοιτούν πάντα μπροστά και να μην χάνουν το στόχο από τα μάτια τους.
Η νέα σειρά STR8 AHEAD περιλαμβάνει άρωμα Eau de Toilette, After Shave Lotion, Deo Spray, Roll On και shower gel και είναι διαθέσιμη στα ράφια των super markets και των καταστημάτων καλλυντικών. Είναι σίγουρο ότι ο κάθε νέος άνδρας θα βρει αυτό που του ταιριάζει!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Str8myway.com και το @STR8Greece στο Facebook!