Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

… ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!



Event, Lifestyle

MEDIA STROM:

50 ΧΡΟΝΙΑ MEDIA STROM… ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!


Με μία μεγαλοπρεπή και, ταυτόχρονα, συγκινητική εκδήλωση
, παρουσία των ιδρυτών, στελεχών, συνεργατών και φίλων, η MEDIA STROM, νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, γιόρτασε τα
50 χρόνια της, το Σάββατο 3 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η επετειακή βραδιά επεφύλαξε πολλές και συγκινητικές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, με κορυφαία την παρουσία του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος σε μία συγκινητική ομιλία, μοιράστηκε με το κοινό τα όνειρα και τις αξίες που αποτέλεσαν την δική του κινητήριο δύναμη για την κατάκτηση της πρωτιάς, αξίες κοινές με αυτές της Media Strom. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε τη στιγμή που ο Νίκος Κακλαμανάκης κάλεσε επί σκηνής τους ιδρυτές της εταιρείας για να τους απονείμει αναμνηστικό μετάλλιο σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης, εκ μέρους της νέας γενιάς της Media Strom.
Το ταξίδι των 50 χρόνων Media Strom ξεκίνησε από ένα όνειρο των δημιουργών της, το 1967, όταν τόλμησαν να οραματιστούν προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που θα τα εμπιστεύονταν. Με γνώμονα τις αξίες της και με σταθερή επένδυση στην καινοτομία, η Media Strom εξελίχθηκε στο χρόνο και κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, κατακτώντας την κορυφαία θέση του κλάδου στρωματοποιίας στην Ελλάδα, Παράλληλα, με διαρκή έρευνα και πρωτοπορία, «επαγρυπνεί» για να προσφέρει αδιαπραγμάτευτης ποιότητας προϊόντα, καθοδηγώντας τις εξελίξεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η αφετηρία για το ταξίδι της Media Strom ήταν το όνειρο και το πάθος. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημιουργοί της είχαν ένα όραμα και με ζήλο και συνέπεια έβαλαν στόχο να το κατακτήσουν. Μία αφετηρία κοινή για κάθε αγώνα, όπως υπογράμμισε στην ομιλία του, ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.

«Η ιστορία της Media Strom μου θυμίζει το δικό μου αγώνα. 50 ετών πια…  ένα πράγμα γνωρίζω με σιγουριά. Όλα τα μεγάλα επιτεύγματα ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο. Το όνειρο είναι η πρώτη πόρτα. Το πάθος και η θέληση είναι το κλειδί που θα την ξεκλειδώσει. Και η επιμονή είναι η ενέργεια που θα το πραγματοποιήσει. Έτσι και η Media Strom κατέκτησε την κορυφή. Και με ομαδική δουλειά και πνεύμα… ολυμπιακό παραμένει ψηλά προσφέροντας στον κόσμο κάτι πολύ σημαντικό, το μέσο για να κάνουμε όνειρα», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στην ομιλία του ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Με αφορμή την επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων, Γιώργος Ι. Νιάρχος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Media Strom, δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι μία μεγάλη γιορτή για εμάς στην Media Strom. Γιορτάζουμε τα 50 μας χρόνια, από τότε που ξεκινήσαμε με ένα όνειρο από ένα ημιυπόγειο στο Μεταξουργείο μέχρι σήμερα, που σταθεροί στις αξίες μας και με προσήλωση στην καινοτομία, έχουμε κατακτήσει την κορυφή. Με πάθος, τόλμη, κορυφαία ποιότητα και πρωτοπορία συνεχίζουμε δυναμικά με την υπόσχεση τa 50 χρόνια Media Strom να είναι μόνο η αρχή και το ταξίδι να είναι εξίσου συναρπαστικό στην συνέχεια που ακολουθεί».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, παρακολουθώντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία της Media Strom στο χρόνο, μέσα από ένα video, που κατάφερε να συγκινήσει και να θυμίσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εταιρείας. Παράλληλα, η σημασία της καινοτομίας για την εταιρία προβλήθηκε μέσα από ένα video, που ανέδειξε τις αξίες του «πρωτοπόρου» με στόχο να αποτελέσει έμπνευση για όλους.

50 χρόνια Media Strom και το ταξίδι συνεχίζεται!