Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H Isabella Rosellini επιστρέφει...!

 Beauty, Celebrities
Ήταν το  1982, που η Isabella Rosellini καθιερώθηκε σαν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, όταν υπέγραψε μια συμφωνία με την εταιρεία καλλυντικών Lancôme.
Ακόμη και τότε, την εποχή των supermodels, η είδηση έκανε πάταγο. Η Rossellini , ακριβώς όπως η
Liza Minnelli, είχε καταφέρει να γίνει διάσημη και να μην μείνει στη σκιά της μητέρας της, άλλοτε σύμβολο του Hollywood. Δεν ήταν η κόρη της Ingrid Bergman και του Roberto Rossellini, ήταν απλά, η ISABELLA ROSSELINI!
Δεκατέσσερα χρόνια μετά, αφού είχε πλέον καθιερωθεί σαν το πρόσωπο του Οίκου Lancôme, απολύθηκε από τον ίδιο Οίκο στην ηλικία των 43 ετών, οπότε και δεν δίστασε να εκφράσει τον θυμό της, σχετικά με το γεγονός αυτό. Δήλωσε μάλιστα ότι απολύθηκε επειδή ήταν δυναμική, ενώ σύμφωνα με άλλη δήλωσή της, ο χώρος αυτός απαιτεί από τα μοντέλα να δουλεύουν και να "σκάνε".
Με μια δόση πικρού χιούμορ και θλίψης, το 2002 δήλωσε ότι  της είχαν στείλει τόσα πολλά λουλούδια στην επέτειο των 40 χρόνων της που κατάλαβε ότι είχε "πεθάνει", για εκείνους. Σήμερα, στην ηλικία των 65, η Rosellini ξεκινά να εργάζεται και πάλι για την Lancôme κάτι που την κάνει υπερήφανη. Είκοσι δύο χρόνια μετά από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους, η Lancôme αποφάσισε ότι η σημερινή ηλικία της Rossellini είναι ένα δώρο και όχι ένα μειονέκτημα.
                             

“ Γυναίκες σαν τη Julia Roberts ή τη  Lupita [Nyong’o], ή την Penelope [Cruz],” λέει, αναφέροντας τις  συναδέλφους της στη Lancôme με ζεστό τόνο στη φωνή της, "είναι γυναίκες με δική τους φωνή, που δεν έχουν έναν Svengali (=ήρωας βιβλίου)  για να τις κάνει διάσημες. Είναι υπεύθυνες, έξυπνες, ταλαντούχες, εξαιετικές καλλιτέχνιδες, αληθινές γυναίκες, μητέρες που "ελέγχουν" τη ζωή τους. Και προσωπικά, μου αρέσει πολύ που ανήκω σε αυτήν την ομάδα.”


Πηγή: irishtimes.com