Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BENELICA Κρέμα λαιμού και decolleté


Αναφορικά με τη σειρά BENELICA, με έκκριμα σαλιγκαριού, να σας πω ότι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων τού εκκρίματος σαλιγκαριών με σύγχρονες δραστικές ουσίες (πεπτίδια, βιοτεχνολογικής διεργασίας πολυσακχαρίτες, ένζυμα, γλυκοσιτικά παράγωγα, φυτικά τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγοντες αύξησης της διείσδυσης του δέρματος κ.ά), που μας δίνουν αποτελεσματικά και πολυλειτουργικά προϊόντα. Έτσι, οι φόρμουλες της εταιρείας INCOSAL Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, αφού χρησιμοποιούν τόσο φυσικής προέλευσης ενεργά δραστικά συστατικά όσο και άλλα νεότερης γενιάς με αποδεδειγμένη δράση μέσω in use tests, in vivo δοκιμασιών και κλινικών μελετών.
Προσθήκη λεζάντας

Κρέμα με απαλή υφή, χωρίς λιπαρότητα και μεταξένια αίσθηση για το λαιμό και το décolleté. Περιέχει μοναδικό συνδυασμό από το εξαιρετικής ποιότητας Έκκριμα Σαλιγκαριών και το νεωτεριστικό μόριο Γλουκοσίτη του Χαλκού, που είναι αποτελούν νέα πηγή βιο-ενέργειας. Αναζωοογονούνται τα γερασμένα κύτταρα και επανεργοποιείται το κολλαγόνο τύπου Ι, ΙΙΙ και η σύνθεση της ελαστίνης γρήγορα και αποτελεσματικά. 
Συγχρόνως, οι φυσικοί παράγοντες "lifting" που περιέχουν, αυξάνουν την τόνωση και τη σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος, άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ το βιομιμητικό πεπτίδιο μειώνει το "σακούλιασμα" στα σαγόνια και το λαιμό.
Ορατά αποτελέσματα θα παρατηρήσετε εντός μόλις 2 εβδομάδων.
Το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο, λαμπερό και οι λεπτές και οι βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται. Η χαλάρωση μειώνεται και η σφριγηλότητα και η ανόρθωση της περιοχής του λαιμού και του decolleté αναδομείται και αποκαθίσταται. 
  • Δεν περιέχει Parabens
  • Είναι Κλινικά και Δερματολογικά ελεγμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Α. Συγγρός"