Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BENELICA σειρά καλλυντικών με έκκριμα σαλιγκαριών

 
 
Η χρήση του εκχυλίσματος σαλιγκαριών, χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα, όπου ο Ιπποκράτης, έδινε σαν θεραπεία για το ερεθισμένο δέρμα μείγμα σαλιγκαριών και γάλα, μεταξύ άλλων.
Στην εποχή μας, το έκκριμα σαλιγκαριών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην κοσμετολογία και γι΄αυτό υπάρχει μια λογική, όσο και επιστημονική, εξήγηση.
Τα σαλιγκάρια, βλέπετε, όταν για οποιονδήποτε λόγο αναστατώνονται (ναι, όπως σας το λέω), εκκρίνουν ένα παχύρρευστο υγρό σαν μέσο προστασίας των ίδιων. Το έκκριμα αυτό, περιέχει διάφορα πολύτιμα συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, τα οποία προστίθενται σε καλλυντικά που -τελικά- θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα. Η μόνη σημείωση που πρέπει να κάνω εδώ -και είναι κάτι που το συστήνουν γιατροί και δερματολόγοι- είναι η εξής. Όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση έκκριμα σαλιγκαριών, κάντε μια δοκιμή για να δείτε αν είστε αλλεργικοί σε αυτά, ή αν σας προκαλούν οποιουδήποτε είδους ερεθισμό: τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος της παλάμης σας. Άν προσέξτε την παραμικρή "αρνητική" αντίδραση, τότε μην χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα αυτά...δεν είναι για εσάς.
Και ερχόμαστε τώρα στην εταιρεία για την οποία θέλω να σας μιλήσω και είναι η INCOSAL. Η INCOSAL Α.Ε. είναι μία εταιρεία η οποία, παρασκευάζει καλλυντικά προϊόντα με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, καθως χρησιμοποιεί ποιοτικά ελεγμένα συστατικά και οι ειδικά μελετημένες συνθέσεις των προϊόντων αναπτύχθηκαν από εξειδικευμένους επιστήμονες (Κοσμητολόγους, Χημικούς, Δερματολόγους, Φαρμακοποιούς & Αισθητικούς).
Το κύριο συστατικό των καλλυντικών είναι το έκκριμα του σαλιγκαριού το οποίο σε συνδυασμό με τα νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά συστατικά φέρει μοναδικά, άμεσα και ορατά αποτελέσματα τόσο στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, τη θρέψη και την περιποίηση του υγιούς δέρματος, όσο και στην επούλωση, την αναδόμηση και την αναζωογόνηση του προβληματικού τύπου δέρματος, όπως στην περίπτωση της ακμής, των αλλοιώσεων από ουλές και φλεγμονές, του ερεθισμένου δέρματος μετά από laser κ.α.
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ BENELICA
Η IΝCOSAL Α.Ε. προσφέρει την εξειδικευμένη και αποτελεσματική σειρά καλλυντικών BENELICA που διακρίνονται για τη μοναδικότητά τους η οποία βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα του εκκρίματος του σαλιγκαριού με περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά 95 % το οποίο παρασκευάζεται, τυποποιείται και ελέγχεται από συνεργαζόμενα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Ινστιτούτα.
Προϊόντα σειράς Βenelica
  • Ενυδατική κρέμα / Moisturizing Day Cream 50 ml

  • Αντιγηραντική κρέμα / Anti-aging cream 50 ml
  • Κρέμα Ματιών / Eye Cream 0ml
  • Serum Lifting 30 ml
  • Κρέμα Χεριών / Hand Cream 75 ml
  • Gel Αναζωογόνησης / Regenerative Gel 50 ml
  • Kρέμα λαιμού και Décolleté / Neck & Décolletage Cream 50 ml 

#Benelica