Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Beauty Blogger's favourite pin of the day...!


Η φωτογραφία που βλέπετε εδώ, είναι από το pinterest και εγώ τουλάχιστον, σε αυτήν, βλέπω μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτιάξετε ένα κολιέ μόνες σας, αν έχετε έστω και τις ελάχιστες σχετικές γνώσεις. 
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο κολιέ, ιδανικό για το πολύ ωραίο καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε, αν και αδικείται (το κολιέ) από το μαύρο φόντο.
Η βάση της, μια αλυσίδα, το σχέδιο και το μέγεθος της οποίας μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με το γούστο αλλά και τον σωματότυπό σας. Στην πάνω πλευρά της, πλεγμένη μια σειρά από νήμα που μπορείτε και πάλι να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο σας, (ξέρετε, "πατάμε" στην αλυσίδα και πλέκουμε μια ολόκληρη σειρά), και από την κάτω σειρά κρέμονται συμμετρικά και με αναλογίες τηρούμενες χάντρες δύο χρωμάτων. Στο φινίρισμά της περνάτε το κούμπωμα που θέλετε και έτοιμο το "δικό σας, statement necklace". 

Επίσης, μήπως και σας βοηθήσω περισσότερο, μοιράζομαι, όπως κάνω συχνά, το "διδακτικό video" που ακολουθεί, στα αγγλικά, 



ενώ, σε περίπτωση που θα σας βόλευαν κάποιες ανάλογες οδηγίες στα ελληνικά, τότε κάντε ένα κλικ, εδώ
Αν "δοκιμάσετε" την τύχη σας στην ιδιοκατασκευή κοσμημάτων και θέλετε να μας δείξετε το αποτέλεσμα, στείλτε το μας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com και αναφέρετε ότι μας δίνετε την άδεια να το δημοσιεύσουμε στο CosmeticsDelux, ή σε κάποια ομάδα μας στο facebook.
Όπως και νά' χει, καλή σας επιτυχία!

DIY jewelry, CosmeticsDelux