Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR Reversive Supreme Glow Cream


Αντιγηραντική κρέμα περιποίησης με καινοτόμο υφή σε μορφή μους και εξαιρετικά λεπτές χρωστικές λάμψης υψηλής τεχνολογίας, για πιο έντονη φωτεινότητα και μια άψογη χροιά επιδερμίδας. 
TELOVITIN – διατηρεί τα κύτταρα νέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Το βασισμένο στη βραβευμένη με βραβείο Νόμπελ, έρευνα για την προστασία των κυττάρων, σύμπλεγμα TELOVITIN, υποστηρίζει το δέρμα, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητάς του. Τα τελομερή προστατεύονται από την πρόωρη αποδόμηση, επεκτείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής των κυττάρων.
AGICYL – ενεργοποιεί τη φυσική προστασία Pro Youth του δέρματος
Οι κύριοι παράγοντες γήρανσης όπως οι ελεύθερες ρίζες, οι περιβαλλοντικές τοξίνες και η γλυκοζυλίωση, συγκρατούνται και προλαμβάνονται, μέσω της ενεργοποίησης του γονιδίου της μακροζωίας SIRT-1, διατηρώντας τα κύτταρα νεανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
LUMICOL – παρέχει φωτεινότητα και λάμψη
Οι συγκεντρωμένες πρωτεΐνες στον ιστό διασπώνται, με την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης θειορεδοξίνης και εξισορροπούν τις διαφορές στο χρώμα και στη χροιά του δέρματος. Το δέρμα αποκτά ξανά τη λάμψη του.
 EPOCYL – ορατή λείανση με άμεση δράση
Εγκαθίσταται με τη δομή του στην επιφάνεια του δέρματος και μέσα σε 15 λεπτά, γεμίζει ορατά τις ρυτίδες και τις ανομοιομορφίες. 
Η REVERSIVE SUPREME GLOW CREAM μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και χαρίζει πίσω στο δέρμα τη νεανική του λάμψη, ήδη κατά την πρώτη εφαρμογή. 50ml
Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας το πρωί και όταν απαιτείται. Ιδανική και ως βάση για το μακιγιάζ. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, συνδυάστε την με την REVERSIVE anti-aging cream ή cream rich 
Τιμή: 175,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Beauty