Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ohmydarlingdeer...Yummy!

The "deers" του ohmydarlingdeer.blog

Είναι τρεις, είναι νέες, είναι ενδιαφέρουσες, δημιουργικές, μοντέρνες και ευρηματικές. Ποιές; Οι "deers", δηλαδή οι κοπέλες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ πρωτότυπο, ευφάνταστο, καλλιτεχνικό και πολύ νόστιμο blog με συνταγές που θα σας ξετρελάνουν: ohmydarlingdeer.blogspot.gr

Μπορώ να σας πω και άλλα πολλά, τόσο για το blog τους, όσο και για τις ίδιες, προτιμώ όμως να σας αφήσω να τα ανακαλύψετε όλα, μόνες σας. 
Για να πάρετε πάντως μια γεύση του τι εννοώ, σας δείχνω αμέσως παρακάτω 2 φωτογραφίες από συνταγές που προτείνουν, έστω και αν ξέρω καλά,  ότι θα σας ανοίξω την όρεξη!!!
H πρώτη....

Pasta flora, darling...!


Και η δεύτερη...

La salsa de naranja (orange sauce), σάλτσα με πορτοκάλι για spaghetti
Και όταν επιχειρήσετε να φτιάξετε κάποια από τις συνταγές τους, που θα σας πετύχει, αναμφισβήτητα επειδή και οι οδηγίες είναι σαφείς και ξεκάθαρες, αλλά και οι φωτογραφίες απόλυτα κατατοπιστικές, όταν λοιπόν επιχειρήσετε να φτιάξετε κάποια συνταγή τους και χρειαστείτε οπουδήποτε βοήθεια από τις "deers", επικοινωνήστε με μήνυμα μαζί τους και θα σας απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν. Να είστε βέβαιες.

Θέλετε τη γνώμη μου; Να "περάσετε" οπωσδήποτε από το https://ohmydarlingdeer.blogspot.gr, και δεν θα το μετανοιώσετε...!

yummy