Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ


Λίγα πράγματα προκαλούν τόσο ενθουσιασμό όσο ένα ταξίδι, όμως το να διατηρήσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας γίνεται δύσκολο. Σας δίνουμε λοιπόν μερικά κόλπα.

1. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Το ότι πάτε ένα ταξίδι δε σημαίνει ότι πρέπει και να διακόψετε τις καλές σας συνήθειες. Ναι, το να πάρετε μαζί σας όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε είναι δύσκολο, ιδιαίτερα εάν ταξιδεύετε με χειραποσκευή όπως υπάρχει μια απλή λύση: δείγματα. Αυτά τα μικρά φακελάκια συνήθως περιέχουν 10ml προϊόντος και μπορείτε να τα αγοράσετε online. Τέλεια για μικρές αποδράσεις. Και για τον καθαρισμό σας, απλά μεταφέρετε το προϊόν καθαρισμού και την τονωτική λοσιόν σε μπουκαλάκια των 100ml.
2. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
Για τα ξηρά χείλη, χέρια, νύχια – και κάθε σημείο, υπάρχει λύση. Το κλασικό Tender Care της Oriflame είναι σα μινιατούρα που περιέχει τεράστια ενυδατική δύναμη και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.
3. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Μετά από μία πτήση μπορεί να αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ξηρή και θαμπή. Σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας μια μάσκα προσώπου. Δοκιμάστε μία υφασμάτινη μάσκα – είναι σχεδιασμένη για να ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα σας και να της χαρίσει λάμψη, ή επιλέξτε μία μάσκα σε μορφή gel που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα σε μόλις 10 λεπτά.
4. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Όταν η πτήση σας είναι βραδινή, ο ύπνος δεν είναι εύκολος και συχνά καταλήγετε με πρηξιματάκια και μαύρους κύκλους. Για άμεση δράση, βάλτε την κρέμα ματιών σας για μια ημέρα στο ψυγείο και εφαρμόστε τη στο αεροπλάνο. Η δροσιά του προϊόντος θα ανακουφίσει τα μάτια σας.

Πηγή: gr.www.oriflame.com