Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SORBETTO ROSSO...by ESCADA



SORBETTO ROSSO A SEASIDE SUMMER SORBET

Η επιλογή ενός αρώματος, είναι μια διαδικασία περισσότερο συνδεδεμένη με συναισθήματα, μια τρυφερή κίνηση που είναι παράλληλα προσωπική αλλά και για όλους.

Για το καλοκαίρι του 2018, o οίκος Escada  και
η ανάμειξή του με τον γυναικείο συναισθηματικό κόσμο, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Sorbetto Rosso του νέου αρώματος του οίκου. 
‘Όπως το καλοκαίρι είναι ταυτισμένο με έντονες και αξέχαστες ερωτικές σχέσεις, εξωτικές, αισθησιακές και εθιστικές, έτσι και η νέα καλοκαιρινή limited edition collection του οίκου ESCADA, σε προκαλεί να δημιουργήσεις μαζί της μια αξέχαστη σχέση! 

Ο οίκος ESCADA, ο πρώτος οίκος που παρουσίασε seasonal limited edition συλλογές, ακριβώς όπως και μια  σύντομη, καλοκαιρινή ερωτική ιστορία.
Πρωτοπόρος και επικεφαλής ήταν η Margaretha Ley, πρώην μοντέλο από την Σουηδία και αργότερα chief designer και co-founder του οίκου ESCADA.
Περισσότερο από 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρώματος  “Chiffon Sorbet”,  οι limited editions του οίκου ESCADA αποτελούν μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές σειρές αρωμάτων.
Το νέο άρωμα του οίκου ESCADA, Sorbetto Rosso, μας φέρνει στο μυαλό την αύρα της ακτής του Αμάλφι της Ιταλίας δημιουργώντας την αίσθηση της Ιταλικής Dolce Vita. Λαμπερό και αυθόρμητο, ένα άρωμα που προκαλεί ενθουσιασμό και ευτυχία. 
 
Στις μεσαίες νότες του αρώματος πρωταγωνιστεί το καρπούζι, το απόλυτα καλοκαιρινό, δροσερό φρούτο. Προκειμένου να διατηρηθεί και στις νότες κορυφής η fruity και δροσερή γεύση του καρπουζιού, ο διεθνούς φήμης αρωματοποιός Richard Herpin, τόνισε περίτεχνα τις πιο fruity νότες, προσθέτοντας συστατικά που βελτιώνουν την ένταση του αρώματος. Το αποτέλεσμα, μεταφέρει αυτόματα την κάθε περιπετειώδη γυναίκα στον καλοκαιρινό προορισμό των ονείρων της, ξεκλειδώνοντας πολλές τρυφερές και χαρούμενες αναμνήσεις.
 

Το εμβληματικό μπουκάλι του αρώματος, ολοκληρώνει τη γενικότερη αίσθηση του Sorbetto Rosso, απεικονίζοντας το καρπούζι στο εξωτερικό μέρος της συσκευασίας.               Ο  σχεδιαστής του Mads Berg, επιτυγχάνει μια ισορροπία ανάμεσα στην ομορφιά της γυναίκας και της φύσης. Μια ισορροπία που αποπνέει γαλήνη και επετεύχθη συνδυάζοντας τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα με την αίσθηση ελευθερίας και φυγής.        Ο Mad Berg στην εξωτερική συσκευασία του αρώματος, απεικονίζει μια γυναίκα η οποία είναι άνετη και χαρούμενη καθώς μόλις έχει φτάσει στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό.

Φορώντας το νέο άρωμα του οίκου ESCADA, Sorbetto Rosso,  αισθάνεσαι αμέσως τον ρομαντισμό του καλοκαιριού,  σε συνδυασμός με μια αίσθηση φυγής και προσμονής για ένα καλοκαίρι γεμάτο νέες εμπειρίες. Το Sorbetto Rosso είναι ένας συνδυασμός που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.