Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 cute mini bags to hold...!

Georges Hobeika bag

Οι μικρές (cute) τσάντες, είναι πάντα in fashion. Θηλυκές, χαριτωμένες, σε μέγεθος ικανό να χωρέσει τα απαραίτητα, εύκολες στο κράτημα, και ξεχωριστές, ιδίως όταν είναι δημιουργία κάποιου γνωστού Οίκου, καλαίσθητες και κομψές. Ακριβώς σαν αυτές που επέλεξα για να συμπεριλάβω άνετα σε μια σχετική wish list μου. Η πρώτη, μια τσάντα του Οίκου Georges Hobeika, με κοκκάλινο μαύρο λουράκι και λουλούδια για motif διακόσμησης. Ιδανικός συνδυασμός άσπρου, μωβ, ροζ αλλά και πράσινου, μπορεί να συνοδεύσει πολλές από τις εμφανίσεις μας, αρκεί οι ενδυματολογικές μας προτιμήσεις να ταιριάζουν ιδανικά. Μια τσάντα όλο θηλυκότητα, όπως άλλωστε όλες οι δημιουργίες του Georges Hobeika, κάποιου που ξαφνιάζει με αυτό του το χάρισμα, αφού δεν είχε σχεδιάσει ποτέ του να γίνει fashion designer, αφού σπούδασε πολιτικός μηχανικός όπως και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. 
Για να βοηθήσει όμως τη μητέρα του, που ήθελε να δημιουργήσει, να ράψει, μοναδικές δημιουργίες, άρχισε να σχεδιάζει ρούχα με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτός από τον Γαλλικό κόσμο της Μόδας, το 2001, και να καταξιωθεί από τότε σαν ένας από τους μεγαλύτερους Fashion Designers, διεθνώς. 

Dolce & Gabbana mini bag

Του Οίκου Dolce & Gabbana, είναι η δεύτερη τσάντα, από τη Ready to Wear Collection τους, του 2016. Μια τσάντα από βελούδο, με χρυσά μοτίφ (ένα στέμμα και φυλλώματα), όπως και χρυσαφί τελειώματα. Μάλλον βραδυνών προδιαγραφών τσάντα, κατά τη γνώμη μου, συνδυασμένη ιδανικά με σύνολο σε μαύρο χρώμα. 
CUTE BAGS
Created on Polyvore by Cosmetics Delux

Kendall Jenner (VM/Goodwin/FAMEFLYNET PICTURES)

Στην τρίτη φωτογραφία, η Kendall Jenner κρατάει Balenciaga Classic City Mini Bag, που τη χαρακτηρίζει μια μάλλον υψηλή τιμή, $1.325, κάτι που σας επιτρέπει να ντυθείτε απλά, ακόμη και με ένα denim της αρεσκείας σας και, σε περίπτωση που θελήσετε to get the look, θα μπορέσετε να συνδυάσετε με Aquazzura Linda Sandals. Η τιμή τους; $675 !
Kate Spade bag

Τέταρτη και τελευταία πρόταση για σήμερα, Kate Spade New York Cameron Street Mini Candace Satchel Bag, στην τιμή των $298. Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε αυτήν την υπέροχη δερμάτινη τσάντα στις αποχρώσεις Adventure Blue, Bright White και Ocean Blue, πατήστε απλά εδώ

bags, fashion